torsdag, november 30, 2006

oj

Jag som hade bestämt mig.
För att vara duktig och uppdatera blingbloggen kontinuerligt.
Det gick sådär...

Pysslandet går i perioder och just nu har jag lite annat för mig. Om en dryg vecka är det julmarknad på Street och jag har ett bord där och kommer att sälja halsband på lintråd och örhängen. Välkomna dit! Kanske säljer jag någons julklapp - det känns ganska stort.
Undrar var alla smycken jag sålt tagit vägen. Hade varit kul att se hur de lever nu. :)

För tillfället har jag ett extrajobb som tar den största delen av min tid så om jag inte syns till här innan nästa helg så är det för att jag jobbar långa dagar och samlar min kraft.

Ciao!

onsdag, november 15, 2006

pysselstund

I kväll blir det pärlpyssel i grupp, ska bli mysigt. :)

Hoppas kunna få lite ny inspiration och lära mig någon ny teknik också kanske.
Ett par bilder till på örhängen som ska till Street. (som jag fick betalningspåminnelse ifrån idag. Var helt säker på att jag lagt in den men icke...men NU är den iaf betald.)





Foto: BlingBling-Maria

måndag, november 13, 2006

Det lackar...

... mot STREET och julmarknaden där.
Andra advent har jag ett litet bord och ska stå och (frysa och) sälja lintrådshalsband. Jag fick tips häromdagen om att jag nog skulle ha något litet också, som inte kostar över en hundralapp så igår satte produktionen igång.
Först tänkte jag göra julgranshängen med pärlor men jag hade inte så många pärlor med stora hål så det blev örhängen istället, av de pärlor som också finns med i halsbanden, så kan man matcha lite om man vill.





Foto: BlingBling-Maria

fredag, november 10, 2006

Smyckeauktion

Imorgon gäller det!

Smyckeauktion på Pärlehuset i Stockholm, där pengarna går till välgörande ändamål (hemlösa kvinnor)
Ta med dig en väninna, mamma, dotter eller någon annan och gör en god gärning i kombination med ett fynd! Julklappshandla kanske eller unna dig själv ett unikt smycken.
Vi är ett stort antal oetablerade designers som har gjort smyckena som auktioneras ut och ser gärna att lokalen blir smockfull så att de hemlösa får mycket pengar!

PÄRLEHUSET I STOCKHOLM KL 11 imorgon lördag! KOM =)

torsdag, november 02, 2006

Synas och höras

I måndags hade tidningen City följande nyhet att bjuda på!
Det är i just den här auktionen/tävlingen jag är med. Vilken hjälte han är!

Vill du hjälpa till/köpa smycke/hitta på något skoj så bege dig till Pärlehuset på Tegnérgatan i Stockholm lördagen den 11 nov.



Foto: BlingBling-Maria